Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: vrijdag 20 maart 2020

Wandelvierdaagse


Doetinchem - De Achterhoekse Wandelvierdaagse gaat niet door in 2020

Met veel plezier en inzet heeft het bestuur ook dit jaar voorbereidingen getroffen voor het organiseren van de Achterhoekse Wandelvierdaagse. Het bestuur en velen van jullie volgen de ontwikkelingen en richtlijnen van de Nederlandse overheid rond het coronavirus natuurlijk ook op de voet. Mede op basis van de ontwikkelingen, de gestelde richtlijnen en maatregelen heeft het bestuur in goed overleg maar met pijn in het hart besloten om de 16e editie van de Achterhoekse Wandelvierdaagse niet door te laten gaan op 20 t/m 23 mei van dit jaar.

Met dit besluit willen wij de gezondheidsrisico's van alle wandelaars en betrokkenen minimaliseren. Waardoor we tot de pijnlijke conclusie komen om ons beter te gaan richten op volgend jaar!

De wandelaars die zich al voor de vierdaagse van dit jaar ingeschreven hadden, lezen hieronder een bericht met opties over het inschrijfgeld.

Wij hopen u in 2021 weer te mogen begroeten: de Achterhoekse Wandelvierdaagse zal gehouden worden vanaf woensdag 12 mei t/m zaterdag 15 mei 2021.

Al ingeschreven voor de editie 2020

De huidige inschrijvingen blijven bestaan voor de editie 2021 met hetzelfde startnummer en de betaling van het inschrijfgeld wordt mee genomen naar editie 2021. U hoeft dus helemaal niets te doen. En wij begroeten u weer tijdens de editie in 2021!

Wilt u geen gebruik maken van dit voorstel en u wilt uw inschrijving annuleren, bestaat de mogelijkheid om dit voor 15 april 2020 kenbaar te maken aan startburo@aw4d.nl

Het inschrijfgeld wordt dan terug betaald en de inschrijving voor editie 2021 vervalt dan.

Bestuur Achterhoekse Wandelvierdaagse