Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: woensdag 22 januari 2020

Ondernemerspanel van start


De gemeente Lochem wil dichtbij haar ondernemers staan en weten wat belangrijk is voor ze.

Om dat beter voor elkaar te krijgen, starten we het ondernemerspanel ‘Lochemse Zaken Panel’. Iedereen vanaf 16 jaar die een bedrijf heeft of ZZP'er is in de gemeente Lochem kan zich aanmelden.


De meningen van ondernemers geven ons inzicht in de behoeften, wensen en belemmeringen van ondernemers. Deze informatie geeft ons een basis voor (beleids)keuzes. Als panellid krijgt u twee tot vier keer in het jaar een e-mail. Daarin staat een link naar een online vragenlijst.

De onderwerpen
De vragen gaan over allerlei onderwerpen in onze gemeente die u als ondernemer aangaan. Per keer beslist u of u meedoet. Ook kunt u zelf onderwerpen voorstellen. Natuurlijk houden we u telkens op de hoogte van de belangrijkste resultaten. En over wat er gebeurt met de uitkomst.

Zo doet u mee
We hopen dat zoveel mogelijk ondernemers meedoen en dat we samenwerken aan de toekomst van onze prachtige gemeente.
Meld u gemakkelijk aan via: 
www.lochemsezakenpanel.nl.
Opdeze website maakt u een profiel aan door enkele vragen te beantwoorden. Na aanmelding ontvangt u per e-mail eind januari/begin februari de uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Volledig anoniem
Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem uit Zutphen beheert het ondernemerspanel. Antwoorden verwerken zij volledig anoniem.

Meer informatie
U kunt voor meer informatie mailen of bellen:

Gemeente Lochem:

 
Moventem: