Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: woensdag 06 november 2019

Beurslvoer 2020


Mijn naam is Tanja Pompe en ik ben coördinator van de Lochemse Uitdaging, het maatschappelijke bemiddelingsbureau van de gemeente Lochem.


Wij verbinden mensen in een kwetsbare positie, verenigingen en stichtingen met het lokale bedrijfsleven of maatschappelijke organisaties. Onze samenleving staat tegenwoordig in het teken van participeren en dit is precies het concept van de Uitdaging, iedereen doet mee. Want alleen ben je misschien sneller maar samen kom je verder!

Donderdag 13 februari 2020 organiseert de Lochemse Uitdaging de beursvloer. Dit is een ontmoetingsevenement waar commercieel en maatschappelijke partijen elkaar ontmoeten. Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, stichtingen en verenigingen. Ik wil u dan ook graag uitnodigen om 13 februari tussen 16:00 en 18:30 uur naar de beursvloer te komen. Als stichting of vereniging heeft u dan de mogelijkheid om vragen neer te leggen bij de lokale bedrijven en een match te vormen. De beursvloer zal plaats vinden bij villa Lochem, Ampsenseweg 17 te Lochem. U kunt zich nu alvast aanmelden door een mail te sturen naar info@lochemseuidaging.nl.

Heeft u eerder vragen dan kunt u ten alle tijden contact op nemen met de Lochemse Uitdaging. Via info@lochemseuitdaging.nl of 0631495763.

Wilt u graag verder op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom de Lochemse Uitdaging? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief doormiddel van een reactie op deze mail. U zal dan één keer in de twee maanden een nieuwsbrief van ons ontvangen, dit is geheel vrijblijvend en u kunt zich dan ook op ieder gewenst moment weer afmelden.