Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: maandag 13 mei 2019

Districtsfinale 4e divisie Hengelo Overijssel.


Hengelo – Afgelopen zaterdag 11 mei, stond RGV Ruurlo met 4 meiden op de Districtsfinale.

De hoogst haalbare finale in hun niveau. Maeve Timmerman mocht als eerste deze dag. Zij turnde een stabiele wedstrijd. Op balk en vloer wist zij mooie oefeningen neer te zetten.

Op vloer behaalde ze het 5e cijfer van de dag. Zij wist op een mooie 17e plek te eindigen. In wedstrijd 3 volgde Kealyn Regelink en Elise Labohm. Kealyn wist op brug en balk mooie cijfers te behalen waardoor ze bij beide toestellen bij de eerste 10 eindigden. Uiteindelijk behaalde zij een 20e plek.

Elise kwam dit jaar voor het eerst uit in de 4e divisie, dus het was erg knap dat zij daarom ook meteen in de finale stond dit jaar. In een sterk deelnemersveld bestaand uit turnsters uit Gelderland, Overijssel en Flevolang behaalde zij een 26e plek. Pien te Vaanholt mocht vandaag als laatste turnen.

Zij begon op balk en moest helaas twee keer de balk verlaten voor een val. Op sprong en brug wist zij een hele nette oefening te turnen en eindigde op een 32e plek. Voor Pien was dit de eerste keer dat zij op een Districtsfinale stond, dus net zoals voor de andere heeft zij een mooie ervaring op kunnen doen.