Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: maandag 29 april 2019

Je hulp wordt enorm gewaardeerd!


Diabetes Fonds zoekt een collecteorganisator in Laren


In onze nieuwe tv-reclame zie je de 13-jarige Bloem. Zij heeft dagelijks te maken met de gevolgen van diabetes type 1. Naast Bloem zijn er nog 1,2 miljoen andere Nederlanders die diabetes hebben. Het Diabetes Fonds zet zich in voor onderzoek naar de genezing van diabetes en betere behandelingen, zoals de kunstalvleesklier. Help jij mee? Meld je nu aan als collecteorganisator van het Diabetes Fonds in Laren.

De collecteweek van het Diabetes Fonds is van 28 oktober tot en met 2 november 2019. Als collecteorganisator ben je de onmisbare schakel tussen de collectanten en het Diabetes Fonds. Je houdt je onder andere bezig met het indelen van de looproutes, het bestellen en verdelen van collectematerialen en het tellen van de collecteopbrengst.

Meld je nu aan
Houd je van organiseren en heb je rondom de collecteweek een paar uur tijd? Meld je nu aan als collecteorganisator via www.diabetesfonds.nl/collecte. Wil je liever collecteren? Meld je dan aan als collectant. Neem voor meer informatie contact op met collecte@diabetesfonds.nl of bel 033-462 2055.Lara Schreuder

PR & PA adviseur

+31 6 55 10 63 95

Diabetes Fonds


www.diabetesfonds.nl/