Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: maandag 01 april 2019

Snel internet binnen handbereik voor bedrijventerreinen


HomeNieuws Snel internet binnen handbereik voor bedrijventerreinen 


Ondernemer?
Meldt u aan! Goed nieuws voor de ondernemers en inwoners van de Bronckhorster bedrijventerreinen. Snel internet is dichtbij! Glasvezel buitenaf is bezig met de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied en wil ook graag glasvezel uitrollen op de bedrijventerreinen. Het betreft ruim 350 adressen die zich kunnen inschrijven voor een glasvezelabonnement. Als 50% dit voor 3 juni 2019 doet, legt Glasvezel buitenaf daadwerkelijk glasvezel op de bedrijventerreinen aan.

Solide breedbandverbinding nodig voor zakelijke markt
Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding groot is, blijkt uit de campagne die Glasvezel buitenaf eerder onder bewoners van het buitengebied heeft gevoerd. Het benodigde percentage van 50% is hier ruim gehaald en de aanlegwerkzaamheden in het gebied zijn momenteel in volle gang. Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt, is een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken. Voor Glasvezel buitenaf reden om ook zoveel mogelijk ondernemers in dit deelgebied te voorzien van een nieuw en toekomstbestendig glasvezelnetwerk.

Aanbod
Het aanbod voor de bedrijventerreinen bestaat uit een abonnement bij een dienstaanbieder en een vastrechtvergoeding. Voor het abonnement kunnen ondernemers en inwoners van de bedrijventerreinen kiezen uit verschillende aanbieders voor internet, telefonie en/of televisie. Voor de vastrechtvergoeding is de keuze uit een maandelijks bedrag van € 10,57 excl. BTW of een eenmalige afkoop van € 1.322, - excl. BTW. De ondernemers en inwoners van de bedrijventerreinen die in aanmerking komen voor het aanbod hebben al een brief gekregen.

Aanmelden als ambassadeur
Glasvezel buitenaf werkt samen met ambassadeurs. Ambassadeurs zijn ondernemers die het belang van glasvezel voor de bedrijventerreinen in Bronckhorst zien en meehelpen om de campagne succesvol te laten verlopen. Wilt u ambassadeur worden, dan kunt u zich melden bij Juul Smaling, relatiemanager bedrijventerreinen. Dit kan via tel. 06 38 16 80 75 of per e-mail j.smaling@glasvezelbuitenaf.nl.

Voor meer informatie over het aanbod: www.zakelijkglasvezelgelderland.nl.