Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: donderdag 18 oktober 2018

Guido Thys spreekt Lochemse ondernemers toe


Donderdag 15 november is van 19.30 tot 22.30 uur in Witkamp Laren de Lochemse Ondernemersavond.

 


Een unieke avond die de ondernemersverenigingen, netwerkclubs, IKL en gemeente Lochem jaarlijks organiseren voor alle ondernemers in de gemeente. Te gast is hoofdspreker Guido Thys, die de ondernemers antwoord laat geven op de vraag wat hun belangrijkste boodschap is.

De Lochemse Ondernemersavond wordt ingeleid door Eric-Jan de Haan, wethouder Economische Zaken. Hij kijkt er met veel plezier naar uit om alle ondernemers in de gemeente op hetzelfde moment onder een dak te ontmoeten: “De vrijetijdseconomie is in onze gemeente belangrijk. Dat is al van oudsher zo en het heeft een grote aanzuigende werking voor nieuwe bedrijven. Dat komt omdat we hier in een regio werken waar je 365 dagen per jaar een vakantiegevoel kunt hebben.”

Samenhang
De Haan is benieuwd of de Lochemse ondernemers dit ook zo zien. “Zij zijn belangrijke aanjagers van werkgelegenheid en medebepalend voor de leefbaarheid in onze gemeente. Nieuwe inwoners en bedrijven, maar ook goede voorzieningen zijn daarvan het resultaat.” De Lochemse Ondernemersavond heeft een groot draagvlak. Vorig jaar bezochten maar liefst 300 ondernemers dit jaarlijks terugkerende netwerkevent dat de acht ondernemersverenigingen, twee netwerkclubs, IKL en gemeente Lochem gezamenlijk organiseren.

Aanmelden
Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.lochemseondernemersavond.nl. De toegang is gratis voor leden van de ondernemersverenigingen en netwerkclubs. Niet-leden betalen € 10 bij de entree.