Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: woensdag 25 juli 2018

Onderhoud bomen op begraafplaatsen


Afgelopen week is Circulus-Berkel begonnen met het periodiek onderhoud aan de bomen op de gemeentelijke begraafplaatsen in Almen, Barchem, Gorssel, Laren en Lochem.

De onderhoudswerkzaamheden zullen enkele maanden duren.

Het onderhoud bestaat voor het grootste deel uit het snoeien van de bomen. Om veiligheidsredenen zal Circulus-Berkel ook enkele bomen vervangen. Het kappen gebeurt eind juli, na het broedseizoen. In het nieuwe plantseizoen (tussen november en maart) komen hier jonge bomen voor terug. Mogelijk heeft u hier hinder van als u een van de begraafplaatsen bezoekt. Circulus-Berkel probeert dit zoveel mogelijk te beperken. De paden blijven toegankelijk en de graven bereikbaar. Tijdens uitvaarten vinden er bovendien geen werkzaamheden plaats.

Meer informatie
Op www.circulus-berkel.nl/lochem (pagina ‘Groot onderhoud begraafplaatsen’) vindt u plattegronden waarop de werkzaamheden per begraafplaats zijn aangegeven. Vragen over de uitvoering kunt u stellen via WhatsApp (06-10 50 73 00). Doet u dit liever digitaal of telefonisch, kijk dan op www.circulus-berkel.nl/contact. De projectleider neemt contact op om uw vragen te beantwoorden.