Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: maandag 11 juni 2018

Verenigingen: doe mee aan de Nationale Sportweek!


In de week van 15 t/m 29 september 2018 is de landelijke Nationale Sportweek.

Vanwege het 15-jarig bestaan van de sportweek is deze editie langer dan andere jaren. In deze twee weken zetten sportverenigingen hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Wij nodigen Bronckhorster sportverenigingen uit om aan de Sportweek mee te doen.

Laat uw vereniging zien!
Wilt u tijdens deze week laten zien wat uw vereniging te bieden heeft, bijvoorbeeld via een clinic, instuif, demonstratie of andere activiteit, meld u dan aan! Een mooie kans om extra leden te werven en uw sport en vereniging te promoten. Of zoek een samenwerking met een andere vereniging.

Uniek sporten en ouderensport
In deze Nationale Sportweek besteden we extra aandacht aan uniek sporten (sporten voor mensen met een beperking) en sporten voor ouderen. Wilt u met uw vereniging iets organiseren gericht op deze sporters? Geef dat dan aan bij uw aanmelding. Wij helpen u hier graag bij!

Ondersteuning zaalhuur
Om u als vereniging te ondersteunen bij het opzetten van een sportactiviteit nemen wij (in overleg) de kosten van de zaalhuur voor onze rekening. Wilt u voor vergoeding van deze kosten in aanmerking komen, geef dit dan aan bij uw aanmelding.

Activiteitenbegeleiders beschikbaar
Om uw activiteiten in de Nationale Sportweek te begeleiden, zet het Graafschap College Sport en Bewegen studenten in als flexibele ondersteuning.

Aanmelden
Wilt u meedoen aan de Nationale Sportweek en bij uw vereniging een activiteit organiseren, meldt u zich dan vóór 1 juli 2018 aan. Dit kan via www.bronckhorst.nl/nationalesportweek. Wij nemen dan contact met u op.

Meer info
Op onze website plaatsen we in juli/augustus 2018 een overzicht van de deelnemende verenigingen. Meer algemene informatie vindt u op www.nationalesportweek.nl, met onder andere een handige toolkit om uw eigen promotiemateriaal samen te stellen.