Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: zaterdag 09 juni 2018

Zomertoer Berkelland!


Activiteiten voor kinderen of jongeren deze zomer? Sluit aan bij Zomertoer Berkelland!

Organiseert uw vereniging een leuke activiteit voor kinderen en jongeren deze zomer? Sluit dan aan bij Zomertoer Berkelland! Dit speciale zomerprogramma is erop gericht om kinderen en jongeren uit Berkelland elke week een leuke middag te bezorgen.

In samenwerking met een aantal inwoners, verschillende organisaties, Voormekaar en Jongerenwerk is het idee ontstaan om in de zomervakantie in elke (grote) kern leuke middagen te organiseren voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar of jongeren. Het gaat dan om activiteiten voor kinderen of jongeren die aanvullend zijn op wat er al in Berkelland wordt georganiseerd. Dit doen we samen met inwoners, ondernemers en verschillende organisaties, zoals bijvoorbeeld SportFederatie Berkelland, BeweegWijs, de Bibliotheek en Muziek- en Kunstwijs. Uiteraard hoort en leest u binnenkort meer over dit zomerprogramma!     

Speciale flyer met alle zomeractiviteiten voor kinderen en jongeren

Bij de organisatie van Zomertoer Berkelland merken we dat er in de zomer al veel wordt georganiseerd, maar dat we dat vaak onvoldoende van elkaar weten. We willen daarom een speciale flyer ontwikkelen waarop alle zomeractiviteiten terug komen. Dus ook die van uw organisatie!

Geef je activiteit op, zodat we met elkaar kinderen en jongeren een leuk en gevarieerd zomerprogramma kunnen aanbieden!

Biedt uw vereniging of organisatie deze zomer een activiteit aan voor kinderen of jongeren?

En wordt voor deze activiteit een maximale eigen bijdrage van 5 euro gevraagd?

Dan kan uw activiteit op de speciale flyer komen te staan! Laat het de organisatie van Zomertoer Berkelland uiterlijk 18 juni weten en stuur een e-mail met uw gegevens naar Nicole van Vonno, jongerenwerker van de gemeente Berkelland. N.vanvonno@gemeenteberkelland.nl.


Het logo van Zomertoer Berkelland is ontworpen door de 19-jarige Jesse uit Borculo.