Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: donderdag 29 maart 2018

Drie Koninklijke onderscheidingen bij afscheid Raad 2014-2018


Tijdens de raadsvergadering van 28 maart 2018 ontvingen drie raadsleden die helemaal afscheid namen van het raadswerk, uit handen van burgemeester Marianne Besselink een Koninklijke onderscheiding.

Zij werden lid in de Orde van Oranje Nassau. Het gaat om de heer D.J. (Dirk Jan) Huntelaar uit Hummelo (CDA-raadslid sinds 2002), de heer H. (Henk) Onstenk uit Steenderen (CDA-raadslid sinds 2002) en mevrouw J. (Jannie) Rexwinkel uit Keijenborg (CDA-raadslid sinds 1998). Zij krijgen de welverdiende onderscheiding omdat zij zich met 
hun raadslidmaatschap vele jaren als volksvertegenwoordiger hebben ingezet voor de Bronckhorster samenleving én voor het vele vrijwilligerswerk dat zijn doen en deden. Lees verder...

Dank aan alle raads- en commissieleden
De raad 2014-2018 zwaaide deze avond officieel af. Marianne Besselink bedankte alle raads- en commissieleden voor hun enorme inzet, het waren drukke maar vruchtbare jaren. Er is veel bereikt samen. Alle raadsleden kregen, naast de mooie bos bloemendie ook de commissieleden ontvingen, een mooie speld met haas opgespeld. 
De nestor van de raad, de heer Blaauw, sprak ook lovende woorden over de inzet en memoreerde de vele zaken die door de raad gerealiseerd waren.