Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: maandag 12 maart 2018

Glasvezel dichtbij voor het buitengebied!


Tussen 12 en 20 maart 2018 organiseren lokale verkopers en ambassadeurs informatieavonden voor inwoners van het buitengebied van Bronckhorst.

Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u informatie over de aanleg van glasvezel, de voordelen, voorwaarden, kosten en planning. De dienstaanbieders zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Inschrijven
U kunt zich tijdens en na deze informatieavonden 

inschrijven voor een glasvezelaansluiting bij een dienstaanbieder. Dit kan online op de websites van de dienstaanbieders, te bereiken via www.glasvezelbuitenaf.nl of bij een lokale verkoper. Vóór 14 mei 2018 moet 50% van het buitengebied een abonnement hebben afgesloten, dan krijgt namelijk de aanleg van glasvezel een GO!

Hulp bij uw keuze
Lokale verkopers, ambassadeurs en andere belanghebbenden zetten zich in om de benodigde 50% te behalen. Ze helpen inwoners bij het maken van hun keuze én bij het afsluiten van een abonnement. De komende maanden organiseren zij daarom meerdere informatie- en aanmeldavonden in uw gebied. Houd voor de data de aankondigingen op www.glasvezelbuitenaf.nl, Contact of de gemeentepagina’s en sociale media goed in de gaten!