Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: woensdag 07 maart 2018

Schilderijen Linda Majoor in kamers B&W


Linda Majoor hangt een van haar werken op in de burgemeesterskamer

In maart en april 2018 exposeert beeldend kunstenaar Linda Majoor in de werkkamers van burgemeesters en wethouders. Omdat deze kamers niet voor iedereen toegankelijk zijn, kunt u de werken in de hal van het gemeentehuis zien op een scherm.

Atelier ‘Linda Majoor’ zit sinds 1990 in Lochem. Naast werk als beeldend kunstenaar verzorgt Linda schilderlessen, workshops en een praktijk voor kunstzinnige counseling. “Ik maak schilderijen in aquarel, acryl, olieverf en gemengde technieken. Ook beeldhouwen en collagetechnieken behoren tot mijn favoriete uitdrukkingsvormen. Inspiratie haal ik uit de natuur, hier in de Achterhoek, maar ook uit de vele reizen die ik gemaakt heb.” Linda is gefascineerd door vergezichten, kleur, lichtval, stilte, sfeer en schoonheid vormen voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron. Het verwerken van die realiteit naar gestileerde en geabstraheerde werken is steeds weer een uitdaging. Meer informatie: www.lindamajoor.nl.

Wisselende exposities
In samenwerking met de Stichting Kunstinitiatief Lochem(SKIL) is een selectie gemaakt van werk van kunstenaars die in 2018 exposeren. Vanaf mei 2018 is er weer een nieuwe expositie.