Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: maandag 05 maart 2018

Glasvezel-ambassadeurs gezocht!


Begin maart startte de campagne ‘Glasvezel buitenaf’ in ons buitengebied.

Bewoners van het buitengebied kunnen na de informatieavonden een glasvezelabonnement afsluiten. Als 50% van hen dit vóór 14 mei 2018 doet, gaat de aanleg van het glasvezelnetwerk door.

Ambassadeurs gezocht

Tijdens de campagne zijn er inwoners die zich inzetten als ambassadeur. Zij informeren en helpen buurtgenoten op weg naar hun keuze voor een abonnement. Door bijvoorbeeld mensen te verwijzen naar de juiste middelen om een keuze te maken of door het organiseren van informatie- en inschrijfavonden in de buurt in samenwerking met lokale verkopers. Op dit moment zijn er ca. 50 ambassadeurs actief in Bronckhorst. Toch zijn we nog op zoek naar een aantal ambassadeurs om de bewoners te motiveren een abonnement te nemen. Wilt u ook dat we de 50% halen? Meld u dan aan als ambassadeur!

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@glasvezelbuitenaf.nl. Wilt u zich meteen aanmelden als ambassadeur? Neem dan contact op met de ambassadeurs coördinator van Bronckhorst: Jan ter Haar (j.terhaar@glasvezelbuitenaf.nl).