Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: dinsdag 06 februari 2018

Tapasbijeenkomsten voor ondernemers in Eefde en Barchem


Bent u ondernemer in de gemeente Lochem en komt  u in de dagelijkse praktijk zaken tegen waarvan u denkt: Dit wil ik weleens aankaarten bij de gemeente? Mogelijk heeft u dan interesse in een van de twee tapasbijeenkomsten in Eefde of Barchem.


Als gemeente zijn we geïnteresseerd in wat u als ondernemer bezighoudt en wat wij in samenwerking met u kunnen doen om het ondernemersklimaat in onze gemeente verder te verbeteren. Spreekt u dit aan? Dan bent u van harte welkom tijdens een van de tapas-ontmoetingen met wethouder Economie en Participatie  Ingrid de Pagter.

Wethouder de Pagter: “De gemeente Lochem staat op de 3e plaats in de ranglijst ‘ondernemer vriendelijkste gemeente’ van de Stedendriehoek/NW Veluwe. Het is geweldig dat we als gemeente deze waardering van onze ondernemers krijgen. Ook bleek recent dat er het afgelopen jaar 160 banen bij kwamen in onze gemeente.

Dat betekent echter niet dat we stil blijven zitten. Daarom hoor ik graag van onze ondernemers wat er nog beter kan als input voor de Economische Agenda. Want alleen als we elkaar goed informeren, kunnen we schakelen en samenwerken aan een gezonde lokale economie”.

Eerdere ontmoetingen vonden plaats in Lochem, Gorssel en  Laren.

Aanmelden
Per ontmoeting is er plek voor 12 deelnemers. Aanmelden kan via www.lochem.nl/tapasontmoetingen.

 
  • Datum: woensdag 21 februari (Eefde) en woensdag 14 maart (Barchem)
  • Tijdstip: 17:30-19:00 uur
  • Locatie: café De Sluis in Eefde / Woodbrookers Barchem