Lokaal Nieuws

Gepubliceerd op: woensdag 24 januari 2018

Cleantech Tomorrow in april naar Epe en Voorst


Eind april dit jaar organiseert de Cleantech Regio het jaarlijkse event Cleantech Tomorrow in de gemeenten Epe en Voorst.

De afgelopen vier jaar was dit een eendaags congres. Voor de vijfde editie wordt breder uitgepakt.

Er worden pre-events georganiseerd voor de inwoners van de gastgemeenten op vrijdag 20 april en zaterdagmorgen 21 april. De zaterdagmiddag is bedoeld voor het algemene publiek, de inwoners 

van de Cleantech Regio. Dinsdag 24 april is de zakelijke dag voor de professionals, ondernemers en bestuurders. Hier zijn overigens ook inwoners, scholieren en studenten van harte welkom.

The Next Level
Cleantech Tomorrow is het jaarlijkse event waarop nieuwe ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van duurzaamheid worden gedeeld en waarin motiveren, enthousiasmeren, prikkelen en inspireren centraal staan. Het motto van Cleantech Tomorrow in 2018 is The Next Level en het is een event voor duurzaamheid in de praktijk. Benadrukt wordt vooral wat de praktijk aan innovaties biedt. Geen theoretisch, 'hoog over' en abstract verhaal, maar vooral ook toegepast en praktisch. Meer informatie: www.cleantechregio.nl.