Lokaal Nieuws

donderdag 30 november 2017

Familiemusical Brandweerman Sam Live


Schouwburg Lochem, Lochem

 


Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, staat met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter op 28 december in Schouwburg Lochem met de succesvolle familievoorstelling ‘Sam redt het Circus’.

Samen met zijn vrienden beleeft Brandweerman Sam weer een spannend avontuur in het theater. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staat Brandweerman Sam met zijn team altijd paraat. Deze voorstelling, boordevol vrolijke muziek, dans en humor, is geschikt voor het hele gezin.

Kom verkleed
Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Deze vrolijke familievoorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

28 december om 14:00 uur, bij Schouwburg Lochem, Oosterwal 22, Lochem. Kaartprijs vanaf € 17.50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.schouwburglochem.nl of telefonisch via 0573 250 051. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BrandweermanSam.