Lokaal Nieuws

woensdag 29 november 2017

Vermelding gemeentegids aanpassen?


Staat het adres van uw vereniging of maatschappelijke organisatie in het adressengedeelte van de gemeentegids van Lochem?

Dan is het goed te weten dat Akse Media, de officiële uitgever van de gemeentegids, is gestart met het controleren van alle adressen. De nieuwe gemeentegids verschijnt in mei 2018.

Standaard krijgt een organisatie, vereniging en/of instelling uit het redactionele adressengedeelte 

één gratis vermelding met naw-gegevens, postbusadres, naam contactpersoon, telefoonnummer, e-mailadres en website. Extra omschrijvingen of extra rubrieken zijn mogelijk tegen betaling. Akse Media stuurt naar alle adressen, die in de huidige gemeentegids met een e-mailadres zijn opgenomen, een e-mail met unieke persoonlijke code, zodat u zelf de gegevens kunt controleren en aanpassen als dit nodig is. Bevat uw gidsvermelding geen e-mailadres, dan neemt Akse Media telefonisch contact met u op om de gegevens te controleren. Heeft u de gemeentegids niet (meer) bij de hand, dan vindt u de digitale versie op lochem.smartmap.nl.

Aanmelden of zelf wijzigingen doorgeven
Is uw vereniging of organisatie niet opgenomen in de gemeentegids, of wilt u liever zelf uw wijzigingen doorgeven? Dit kunt u tot uiterlijk 16 februari 2018 melden bij Akse Media:

 
  • Per e-mail naar redactie@aksemedia.nl (graag onder vermelding van ‘gemeentegids Lochem’)
  • Per telefoon: (0223) 67 30 10 (redactie Akse Media)
  • Per post: Akse Media, t.a.v. gemeentegids Lochem, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Vertrouwt u het niet?
Elk jaar zijn er bedrijven die zich voordoen als producent van de gemeentegids en u proberen op te lichten met spookfacturen voor advertenties en vermeldingen. De gemeente Lochem en Akse Media willen voorkomen dat u hiervan de dupe wordt. Wordt u benaderd en vertrouwt u het niet? Dan kunt u altijd contact opnemen met de officiële uitgever van de gemeentegids: Akse Media B.V., telefoon (0223) 66 88 77 of info@aksemedia.nl. Als u fraude vermoedt, kunt u contact opnemen met de politie, via (0800) 8844. De website www.fraudemeldpunt.nl geeft ook tips bij mogelijke aquisitiefraude.