Lokaal Nieuws

dinsdag 07 november 2017

Nomineer nú voor de DoeMEE Award 2017


Begin volgend jaar wordt de DoeMEE Award 2017 uitgereikt; een prijs voor personen en organisaties die zich in de gemeente Zutphen of Lochem op bijzondere wijze inzetten voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen.

De DoeMEE Award is een initiatief van MEE Oost, de gemeente Zutphen en de gemeente Lochem. Iedereen kan tot 24 november een initiatief van een persoon, instelling of bedrijf nomineren.

De DoeMEE Award waardeert de initiatieven van personen, instellingen en bedrijven  die zich 

op succesvolle wijze hebben ingezet om mensen met bijvoorbeeld een beperking of chronische ziekte naar vermogen te laten meedoen in de samenleving. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Vorig jaar wonnen de Gerben te Hennepe en Zilt-Bikes de DoeMEE Award.

Nomineren kan tot 24 november

Kent u iemand of een organisatie in de gemeente Lochem of Zutphen die de DoeMEE Award verdient?

Nomineer dit initiatief dan vóór 24 november via www.mee-oost.nl/doemeeaward. Op deze webpagina vindt u ook een brochure waarin al het belangrijke werk dat iedereen die genomineerd is in 2016 doet is samengevat. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MEE Oost, telefoonnummer 0314 34 42 24.

Alle nominaties worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit professionals, wethouders én de winnaars van de DoeMEE Award 2016.