Lokaal Nieuws

donderdag 12 oktober 2017

Hulpmiddelen Wmo, wat vindt u belangrijk?


Gemeente hoort graag uw persoonlijke ervaringen en wensen. 

Er wordt een nieuwe leverancier gezocht voor de levering en onderhoud van hulpmiddelen. Het gaat om hulpmiddelen zoals rolstoelen die vallen onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente Lochem hoort graag wat u verwacht van de nieuwe leverancier zodat we daar rekening mee kunnen houden bij de nieuwe overeenkomst.


De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Hattem, Heerde, Lochem, Olst-Wijhe, Voorst en Zutphen gaan de levering en het onderhoud van hulpmiddelen opnieuw aanbesteden. Zij hebben de huidige overeenkomst geëvalueerd. Er is gekeken naar de uitgangspunten van de vorige aanbesteding en hoe dat in de praktijk heeft uitgepakt. Op basis daarvan hebben zij opnieuw bepaald waar de dienstverlening van een nieuwe leverancier aan moet voldoen.

Goede kwaliteit en dienstverlening
De gemeenten willen ervoor zorgen dat de kwaliteit van dienstverlening van de nieuwe leverancier in de volgende contractperiode goed op peil is en blijft. Voordat de nieuwe aanbesteding van start gaat wil de gemeente Lochem daarom in gesprek met inwoners over hun persoonlijke ervaringen en wensen.

Inloopspreekuur
Wethouder van der Linden en haar beleidsmedewerkers zijn de komende weken in Gorssel en in Lochem. Tijdens een inloopspreekuur horen zij dan graag van u waar de gemeente bij de volgende aanbesteding op moeten letten en wat u belangrijk vindt voor de nieuwe overeenkomst.

U bent van harte welkom op:

  • Vrijdag 13 oktober van 10.00 tot 11.30 uur in Gorssel, locatie Den Oldenhof, Hoofdstraat 45 of op
  • Maandag 23 oktober van 15.00 tot 16.30 uur in Lochem, locatie Het Stadshuus, Markt 3