Regio Nieuws

dinsdag 08 augustus 2017

zomerspektakel zonnetje voor PH


Zondag 13 Augustus Zomerspektakel Stichting zonnetje voor PH


Tijdens dit evenement is er een zeskamp, (teams kunnen zich nog aanmelden) Hebben we een blobjump kampioenschap (Bekent van bommetje xxl) En zijn er een aantal stands waar men leuke artikelen en producten kan kopen.


En er is een mogelijkheid om deze dag in een echte truck mee te rijden. Kortom er is van alles te doen voor jong en oud.

Deze gehele dag word het evenement door vrijwilligers en sponsoren georganiseerd. Denk aan de EHBO, duikers , organisatie en spullen die wij deze dag in gebruik hebben die gesponsord zijn door verschillende bedrijven. Wij hopen er samen met iedereen een super dag van te maken en een hoop geld in te zamelen voor de stichting!
Locatie : Recreatie plas 't Hambroek in Borculo

Het evenement duurt van 10.00- 17.00 uur  Het is vrij toegankelijk,maar uiteraard is een vrije gift altijd welkom. Alle verdiensten deze dag komen ten goede aan stichting zonnetje voor PH. Meer informatie over deze ziekte kunt u vinden op www.zonnetjevoorph.nl

De muziek en beveiliging wordt deze gehele dag verzorgd door Scheers Security en R & M Drive in uit Neede Voor aanmelden voor de zeskamp of als standhouder voor de markt kan men zich nog aanmelden via 06-40071381