Regio Nieuws

maandag 15 mei 2017

Verenigingen: doe mee aan de Nationale Sportweek!


In de week van 9 t/m 17 september 2017 is de landelijke Nationale Sportweek. 

Doel van dit evenement is sporten en bewegen stimuleren door mensen kennis te laten maken met het sportaanbod van plaatselijke verenigingen. Wij vinden dit een mooi initiatief en nodigen Bronckhorster sportverenigingen uit om aan de Sportweek mee te doen.

Laat uw vereniging zien!

Wilt u tijdens deze week laten zien wat uw vereniging te bieden heeft, bijvoorbeeld via een clinic, instuif, demonstratie of andere activiteit, meld u dan aan! Een mooie kans om extra leden te werven en uw sport en vereniging te promoten. Of zoek een samenwerking met een andere vereniging/organisatie die u in de toekomst voordeel kan bieden.

Ondersteuning zaalhuur
Om u als vereniging te ondersteunen bij het opzetten van een sportactiviteit nemen wij (in overleg) de kosten van de zaalhuur voor onze rekening. Wilt u voor vergoeding van deze kosten in aanmerking komen, geef dit dan aan bij uw aanmelding. De activiteiten moeten kennismaken met en promotie van uw sporttak als doel hebben.

Activiteitenbegeleiders beschikbaar
Om uw activiteiten in de Nationale Sportweek te begeleiden zet het Graafschap College Sport en Bewegen studenten en medewerkers in als flexibele ondersteuning.

Aanmelden
Wilt u meedoen aan de Nationale Sportweek en bij uw vereniging een activiteit organiseren, meldt u zich dan vóór 1 juli 2017 aan. Dit kan via www.bronckhorst.nl/nationalesportweek. Wij nemen dan contact met u op.