Regio Nieuws

maandag 13 februari 2017

NL DOET 2017: doet u mee?


Op 10 en 11 maart 2017 wordt weer de landelijke, grootscheepse vrijwilligersactie gehouden: NL DOET. 

Deze actie zet vrijwilligerswerk in de schijnwerpers en stimuleert tienduizenden Nederlanders om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken voor een goed doel: sociaal Nederland. Wat doet u op 10 en 11 maart? Helpt u mee?

B en w doen mee
B en w steken de handen uit de mouwen op 10 en 11 maart. 

Wethouder Engels gaat aan de slag met het groene speelplein van basisschool de Vordering in Vorden. Wethouder Spekschoor steekt de handen uit de mouwen in de tuin bij zorgboerderij Groot Windenberg in Vorden. In Halle is wethouder Seesing vrijwilliger bij klussen in en om Dorpshuis De Korenaar. Wethouder Peppelman klust op het buitenterrein bij Dorpshuis Drempt en burgemeester Besselink helpt mee bij het opknappen van de ontmoetingsplaats van Stichting Welzijn Steenderen.

Ook u bent van harte welkom om mee te doen aan NL DOET en wellicht willen ook vrienden en kennissen helpen. Overal is wel een klus die nog geklaard moet worden en waarvoor handen nodig zijn. Een greep uit de klussen die zijn aangemeld op www.nldoet.nl:

  • Klussen in en om Dorpshuizen in Halle en Drempt
  • Zomerklaar maken van zwembad In de Dennen in Vorden
  • Onderhoud machines en schilderen bij zorgboerderij de Bult in Toldijk
  • Assisteren bij beweegles voor ouderen bij De Bleijke in Hengelo (Gld)
  • Aanleggen bostuin en bloembakken maken bij biozorgkwekerij de Stek in Zelhem
  • Opknapbeurt ontmoetingsplaats Stichting Welzijn in Steenderen
  • Diverse klussen sportcafé en terras Hessenhal in Hoog-Keppel

Kijk op www.nldoet.nl voor meer klussen bij u in de buurt! Aanmelding voor deelname aan de uitvoering van een klus kan ook via die website. Doen, uw hulp wordt enorm gewaardeerd!